Tesztvezetői szolgáltatás

Képzett tesztvezetőink a fent leírtakkal kapcsolatosan széles tapasztalatokkal rendelkeznek, különösen a tesztpályán, illetve a közutakon történő rendszervalidáció tekintetében. A munkatársaink számára biztosított széles skálájú képzéseknek köszönhetően, mindig megfelelünk az ügyfelek, a jogi osztályok által támasztott, illetve az európai szabályozásból fakadó egyéni elvárásainak és követelményeinek.

A következő képzéseket biztosítjuk házon belül:
-    Gépjárművezetői képzés (OEM akkreditált, pl.: BMW, Mercedes)
-    Nagyfeszültségű képzések
-    Szoftverképzések (pl.: SMS, INCA, Diagra)

Szoftveres SMS (SmartMobileSolution – okos mobilmegoldás) használatával megkönnyítjük nem csupán a kalibrációs mérnökök, hanem a tesztvezetők életét is, hisz időt takarítunk meg a fejlesztési szakasz során, valamint erős támogatást biztosítunk az előreütemezési megközelítés számára.

A legnagyobb kihívás, nem csak a mérnökök, hanem a tesztvezetők számára is a terhelhetőségi tesztek és az adatok begyűjtése a világ minden pontjáról. Minden apró lépést megtervezünk, a szállástól a gépjármű szállításán át a csapatok/váltások beosztásáig. Az eljárás lehetővé teszi az SW teljesítményének tesztelését, és hogy meggyőződhessünk arról, hogy megfelel-e a követelményeknek.

A célunk az, hogy szakértői megoldásokat biztosítsunk ügyfeleinknek a gépjárműtesztelés minden aspektusában.

Tesztvezetői szolgáltatás

Lépjen kapcsolatba velünk!

Karmacsi Bernadett
Karmacsi Bernadett