Váltók

Tesztpályánk lehetőségeit és mérnöki kompetenciánkat ötvözve átfogó megoldást tudunk kínálni az automata váltók járműtesztjére és kalibrációjára. Szolgáltatásaink az ügyféligényeknek megfelelően testre szabhatóak, az egyszerűbb járműtesztektől egészen a Turnkey megoldásokig.

   A járműteszten történő adatgyűjtést valamennyi felhasználási szituációban el tudjuk végezni, legyen szó kis és nagysebességű vagy dinamikai helyzetről. Az adatgyűjtés során a teszt adatokat teljes spektrumban rögzítjük és azokat további felhasználásra az ügyfél által kívánt digitális formátumban rendelkezésre bocsájtjuk.

   A váltókalibrációs feladatoknál képesek vagyunk a váltási stratégia és a váltási minőség teljes körű tesztjére, és kalibrációjára. Ennek során elkészítjük a teszttervet, definiáljuk a szükséges teszteseteket, majd a teszteket több iterációban végrehajtva elvégezzük a komplett kalibrációs paraméterek beállítását. A váltási minőség megítélése alapvetően szubjektív terület, melynek kiküszöbölésére cégünk az AVL Drive rendszert használja. A rendszer a szubjektív megítélésnek egy objektív keretet biztosít, mely a tesztelés és kiértékelés folyamatát automatizált módon támogatja. Ezen felül az AVL Drive adatbázisának segítségével különböző rendszerek váltási minősége egymással is összehasonlíthatóvá válik.

   A váltókalibrációs szolgáltatásunkat ki tudjuk egészíteni a diagnosztikai funkciókkal is, melyek során a rendszerben hibát szimulálunk, és megvizsgáljuk, hogy a jármű váltórendszere az elvárásoknak megfelelően reagál-e a hibahelyzetre.

   Turnkey projektekben a kalibrációs és diagnosztikai feladatokon túl a vizsgált váltórendszerre vonatkozó műszaki szabványok és előírások által megkövetelt tesztesetek elvégzésében és kiértékelésében is tudjuk ügyfeleinket támogatni.

Váltók
Váltók

Lépjen kapcsolatba velünk!

Karmacsi Bernadett
Karmacsi Bernadett