Willis Hotel

6,3 km from the proving ground (8 min)

2020 őszén egy új hotel nyílt Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében, ami csak arra vár, hogy felfedezzék! Vendégeinket 60 új szoba várja, ízléses modern berendezéssel, amelyek kellemes földszínekkel a garantált pihenést szolgálják. Az eleganciát a sok márvány felület és a pihe-puha padlószőnyeg biztosítja.

Üzleti vendégeink igényeire maximálisan odafigyelve a szálloda teljes területén korlátlan, szélessávú vezeték nélküli internet hozzáférés és díjmentes parkolás biztosított.

Bővebben

Batthyány Kastély****

31,3 km a tesztpályától (26 perc)

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, strandröplabda, minigolf- és teniszpályák, grillterasz, és bár található.

Elegáns éttermünkben, házias ételeink idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat.

Bővebben

Zala Springs Golf Resort

33,1 km a tesztpályától (28 perc)

Ébredjen a lenyűgöző természettel a Zalai dombságok ölelésében! Töltődjön fel a teraszon madárcsicsergéssel, miközben reggeli kávéját fogyasztja és élvezze a lélegzetelállító panorámát. AZala Springs Golf Resort szálláshelye Magyarország első golf üdülőközpontja, ami mind Magyarországon, mind Közép-Európában egyedinek számít. A közel 3 méteres belmagassággal kialakított lakosztályok a tavakra, a dombokra és a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást.

Bővebben

Arany Bárány Hotel

Egész évben nyitva tartó szállodánk Zalaegerszeg központjában, egy műemlék épületben található. Az 1894-ben épült hotel bővítésére 1965-ben és 2013-ban került sor. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 125 éve kínálunk minőségi szállodai és vendéglátóipari szolgáltatásokat.

Vendégeink egyágyas és kétágyas szobák, junior lakosztályok, lakosztályok és apartmanok közül választhatnak. Éttermünk és sörözőnk a parkolóból kerekesszékkel is megközelíthető.

Bővebben

Lépjen kapcsolatba velünk!

Karmacsi Bernadett
Karmacsi Bernadett