Nagysebességű kezelhetőségi pálya

Műszaki paraméterek

  • Hossz: 2000m
  • Szélesség: 12m
  • Változatos domborzati viszonyok
  • Több sáv: 450m

 

Leírás

A vadonatúj nagysebességű kezelhetőségi pálya Európában az egyik legjobb, és a következő fizikai tulajdonságokkal rendelkezik: 2000m pályahossz, 12m szélesség, puha, kavicsos leállósáv/perem, valamint a 80cm bazalt alap, amely lehetővé teszi az akár 40 tonnás járművek tesztelését. A nagysebességű kezelhetőségi pálya egyéb tulajdonságai a következők: a változatos domborzat, amely lehetővé teszi az akár 200+km/h sebesség mellett végrehajtott megismételhető teszteket, a hátramenetben történő tesztelést lehetővé tévő delta pont, külön bejárati/kijárati pontok a személyautók és tehergépjárművek számára, a megfigyelő/parkoló terület, valamint a különböző tartós útjelzések/felfestések a csaknem 450m hosszú egyenes szakaszon.

Más szavakkal a pálya lehetővé teszi az átfogó alvázfejlesztéseket és teszteket a középpontban a kormányzási, csillapítási, fékezési és gyorsulási manőverekkel a gépjárművek és gumiabroncsok világában elvártaknak megfelelően.

Mindez magába foglalja az ADAS/AD teszthelyzeteket, mint a kamionok platooning tesztelését, a kooperatív járműirányítási tesztelést és egyéb teszteket.

Végül, a nagysebességű kezelhetőségi pálya intermoduláris tesztek számára is alkalmas, lehetővé téve a „mindennapi” helyzetek kialakítását, amelyeket különböző forgalmi helyzetekhez lehet igazítani a különböző úttípusok, illetve egyéb infrastruktúra kombinálásával.

 

Nagysebességű kezelhetőségi pálya
Nagysebességű kezelhetőségi pálya

Lépjen kapcsolatba velünk!