Az AVL ZalaZONE megjelenése az Automotive Testing Technology International Magazinban

  • 2024/01/12
  • Friday

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az AVL ZalaZONE kiemelt szerepet kapott a legújabb Automotive Testing Technology International Magazine kiadásában.

Az AVL ZalaZONE kiemelt szerepet kapott a legújabb Automotive Testing Technology International Magazine kiadásában

A 33. oldalon megjelenő elmélkedő interjú során Hamar Zoltán ügyvezető igazgatónk értékes nézőpontokat oszt meg a próbapályák változó tájának kihívásairól és fejlesztéseiről. Mélyebb betekintést nyerhetünk tesztelési lehetőségeinkbe és szolgáltatásainkba a 84. oldalon, ahol egy átfogó cikk emeli ki elkötelezettségünket dinamikus ügyféligények kielégítése terén.

Hamar Zoltán, az AVL ZalaZONE ügyvezető igazgatója értékes nézőpontokat oszt meg a próbapályák kapcsán

Kiemelkedő pontok az interjúból:

Változó próbapályák: Ismerje meg a cikk mélyreható elemzését a próbapályák változó tájának, fényt derítve a kihívásokra és fejlesztésekre, különösen az ADAS/AD törvényi szabályozás kontextusában.

Hamar Zoltán nézőpontjai: Egyedi nézőpontokat szerezhet Hamar Zoltántól, ahogy beszél az iparág fokozott figyelméről a verifikációs és homologációs projektek terén, kiemelve az AVL ZalaZONE elkötelezettségét az ügyfélvárakozások túlteljesítése iránt. Ez a cikk bemutatja innovációs szellemünket az autóipari tesztelés területén és elkötelezettségünket a fejlemények élén maradása iránt. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a magazint közelebbről az AVL ZalaZONE és hatásunk kapcsán az autóipari tesztelés jövőjére.

Teljes cikk elérhető: https://secure.viewer.zmags.com/publication/5d7e0362#/5d7e0362/36