Az AVL ZalaZONE megszerezte a TISAX és az ISO 27001 tanúsítványokat, megerősítve elkötelezettségét az információbiztonság iránt

  • 2024/01/08
  • Monday

Az AVL ZalaZONE örömmel jelenti be, hogy jelentős mérföldkőhöz érkezett az információbiztonság terén, két kiemelkedő tanúsítvány elérésével - a TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange) és az ISO 27001 megszerzésével. Ezek a tanúsítványok alátámasztják szilárd elkötelezettségünket az autóipar legmagasabb szintű információbiztonsági szabványai iránt.

TISAX tanúsítvány: Az információbiztonság megnöveléseAz adatvédelmi intézkedések folyamatos fejlesztése és az autóipari tesztelés megbízható támogatása Tesztpályánk elsődleges célkitűzése

A német Verband der Automobilindustrie által létrehozott TISAX a információk értékelésének és cseréjének erős mechanizmusaként szolgál. Az autóipar számára kifejlesztve szigorúan a adatvédelemre összpontosít, az egész ellátási láncban. Ez a tanúsítvány nemcsak a kiválóság iránti elkötelezettségünket szimbolizálja, hanem előremutató megközelítést is jelent az adatintegritás biztosításában egy folyamatosan változó iparági környezetben.

ISO 27001: Széles körben elismert biztosíték ágazatokon át

Az AVL ZalaZONE elkötelezettsége az információbiztonság iránt kiterjed az ISO 27001 megszerzésére is, mely egy világszerte elismert tanúsítvány. Ez az európai térségben széles körben elfogadott szabvány alátámasztja fogadalmunkat, nemcsak az autóipari adatok, hanem az érzékeny üzleti információk védelme terén is.

Ahogy ünnepeljük ezeket a kettős tanúsítványokat, az AVL ZalaZONE megerősíti elkötelezettségét az információbiztonság mellett. Figyelmünk továbbra is az adatvédelmi intézkedések folyamatos fejlesztésén és az autóipari tesztelésben megbízható partnerként való helytállásunk megszilárdításán van.
AVL ZalaZONE Autóipari Tesztpálya