IAA Mobility 2023 – A jövő mobilitása testközelből

  • 2023/08/31
  • Thursday

2023 Szeptemberében visszatér az IAA Mobility (Internationale Automobil-Ausstellung), amely a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb autóipari kiállítása. A németországi székhelyű nemzetközi rendezvény keretein belül a különböző, mobilitáshoz kapcsolódó iparágak és gyártók járművei, technológiái és innovációi mutatkoznak be és több napon keresztül fogadják az érdeklődőket.
 

Az IAA Mobility túlmutat a hagyományos autókiállításon

A fenntartható- és városi mobilitás megoldásai, az elektromos járművek, az autonóm vezetési rendszerek kerülnek fókuszba, mely az éghajlatváltozás, az urbanizáció és a technológiai fejlődés igényeire hivatott válaszolni.
Kiállítások, sajtókonferenciák, panelbeszélgetések és interaktív bemutatók széles skáláját hallgathatják meg a világ minden tájáról kilátogató szakemberek, médiaképviselők és a nagyközönség.

Az IAA Mobility a kezedben

Ahogyan feljődik a technológia, úgy a kapcsolatteremtés is egyre egyszerűbbé és gyorsabbá és hatékonyabbá válik – csakúgy, ahogyan az autóipar is. Vedd a kezedbe az egész kiállítást és tájékozódj, értesülj, kapcsolódj másokkal – és nem utolsó sorban – szelfizz az LIAA-vel! Mindez elérhető a kiállítás applikációjával, illetve nem kell lemaradnod egyetlen VIP vendégről sem, hisz az előadásaik élőben lesznek közvetítve az applikáción keresztül!

AVL ZalaZONE az IAA Mobilityn

A kiállításon az AVL ZalaZONE is képviselteti magát a HIPA standjával karöltve, ahol a kilátogatók országokon átívelő „távirányítós“ autó-szimulátort próbálhatnak ki – vezesd az autót valamint nyerj bepillantást a Tesztpálya „kulisszatitkaiba“! Kollégáink előadásában számos érdekes információval gazdagodhatnak az érdeklődők, illetve leendő partnereink.

A kiállítás agendája és résztvevői az alábbi linken érhető el:
Program and events | IAA MOBILITY (iaa-mobility.com)
Jegyek elérhetők:
Messe München - Select Items - IAA MOBILITY 2023 (messe-muenchen.de)