ADAS tesztelés

A Zalaegerszeg mellett található AVL Hungary Euro NCAP követelményeken alapuló professzionális ADAS gépjárműtesztelést kínál ügyfelei számára. A vadonatúj ZalaZone járműipari tesztpálya biztosítja a teszteléshez szükséges pálya- és mérőberendezéseket.

Az ügyfeleink választhatnak a különböző Euro NCAP tesztek közül, megadhatják a saját DVP-iket, vagy az AVL Hungary-re bízhatják a DVP-k meghatározását az ügyfél ADAS rendszerinek, követelményeinek és célpiacainak megfelelően. Az 1-es és 2-es szintű asszisztencia rendszerek, így az AEB, ACC, LKA és egyéb rendszerek tesztelésére nyílik lehetőség. Naprakész teszt katalógussal rendelkezünk, amely tartalmazza a megadott NCAP ADAS teszteket. A katalógus segítségével kiszámítható a várható ráfordítás az igényelt tesztberendezés, teszt időtartam, illetve a végrehajtott helyzetek száma alapján, így az ügyfelek számára egyértelműen látható a szükséges ráfordítás és időkeret.

A teszteket képzett, profi tesztvezetők és tapasztalt mérnökök hajtják végre, akik ismerik az Euro NCAP szabályozást és tapasztaltak a tesztberendezések használatát illetően. Kérés esetén különleges útjelzéseket, akár 180 km/órás sebesség mellett végrehajtott tesztelést, valamint gépjármű és VRU bábukat is biztosítunk.

ADAS tesztelés

Lépjen kapcsolatba velünk!

Karmacsi Bernadett
Karmacsi Bernadett