AVL ZalaZONE a Vehicle Dynamics International Magazinban

  • 2024/01/22
  • Monday

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a legújabb Vehicle Dynamics International magazinban az AVL ZalaZONE is szerepet kapott, amelyben a hangsúly a próbapályánkon történt fejlesztésekre helyeződött.

A cikk informatív áttekintést nyújt új, innovatív moduljainkról, amelyek tovább fokozzák autóipari tesztelési képességeinket - a Wet-Handling Course és a Hill Tracks modulokról.

Mint a kollaboráció központja, próbapályánk folyamatosan támogatja az együttműködéseket oktatási intézményekkel, gazdagítva az autóipari szakértelmét megosztott tudással.

Wet Handling Module: Gumiabroncs és Stabilitás Ellenőrzési Tesztek Fejlesztése

A Wet Handling Module egy specializált pálya, amelyet gumiabroncsok és elektronikus stabilitásellenőrző rendszerek tesztelésére terveztek. A pálya rendelkezik egy state-of-the-art öntözőrendszerrel, amely lehetővé teszi a sokoldalú konfigurációkat és a tesztfelület elválasztását. A felhasznált víz újrahasznosított, amellyel bizonyítjuk kötelezettségvállalásunkat a környezeti fenntarthatóság iránt.

A pálya magába foglal egy kör alakú skid-pad modult, amelyet biztonságos körülmények között lehet használni az alul- és túlkormányozás kipróbálásához. Az egész területet nedves tesztelésre tervezték, így biztosítva a gumiabroncs-szennyeződés nélküli egyenletes tapadási viszonyokat. A biztonság kiemelten fontos, a Wet Handling Track körül fűvel borított biztonsági zóna található.

Hill Tracks Module: Hajtáslánc-vezérlési Rendszerek Tesztelése Változó Dőlésszögek Mellett

A Hill Tracks Module hét emelkedővel büszkélkedik, különböző dőlésszögekkel, amelyek kiterjedt lehetőségeket biztosítanak a hajtáslánc-vezérlési rendszerek teszteléséhez. Négy emelkedőt különleges kerámiával burkoltak, amelyek alacsony tapadású felületeket szimulálnak, míg a független öntözés lehetővé teszi a tesztelést alacsony és magas tapadású felületeken egyszerre.

Ez a modul lehetővé teszi különböző manőverek végrehajtását, beleértve a tapadásellenőrző rendszerek, hajtáslánc-vezérlés és olyan kihívások tesztelését, mint a dombon való elindulás vagy megállás változó sebességgel. A szakmai környezet lehetővé teszi a jármű teljesítményének mélyreható értékelését változatos és körülményes feltételek között.

Innovatív Tesztelés az AVL ZalaZONE-nál: a Mobilitás Jövőjének Alakítása

A Vehicle Dynamics International magazinban való megjelenésünk kiemeli elkötelezettségünket az iránt, hogy élvonalbeli létesítményeket biztosítsunk az autóipari teszteléshez, bemutatva odaadásunkat az innováció és kiválóság iránt.

A teljes cikk az alábbi linken elérhető: https://vdi.mydigitalpublication.co.uk/december-2023?m=65522&i=810530&p=48&ver=html5

Maradjon velünk az autóiparban való közreműködésünkkel kapcsolatos további frissítésekért!