HUMDA Moto Safety az AVL ZalaZONE-on - a közlekedés biztonságáért

  • 2023/08/01
  • Tuesday

A Moto Safety training sorozat idei utolsó felvonása zajlott a zalaegerszegi AVL ZalaZONE Autóipari Tesztpályán, mely változatos pályaelemeivel rengeteg különféle közúti helyzet szimulációjára alkalmas - akár személyautókról, kamionokról vagy motorokról van szó.

Elméleti előadások része a vészhelyzeti segítségnyújtás gyakorlataHUMDA Moto SafetySzlalom gyakorlása a Nagy sebességű kezelhetőségi pályán

Mivel szívügyünk a biztonságos közlekedés, nagy örömmel fogadtuk a HUMDA Moto Safety csapatát. A rendezvényen résztvevők változatos technikai feladatokban, gyakorlati tréningen és elméleti előadáson vehettek részt, mellyel a motoros közlekedés biztonságosságát és technikájának javítását tűzták ki célul a szervezők. Az AVL ZalaZONE Dinamikai platformján, Nagy sebességű kezelhetőségi pályaelemén és Dombok moduljain gyakorolhatták a motorosok instruktorok segítségével a szlalomozást, a vészfékezést, valamint az akadályok és vészhelyzetek elkerülését. Mindemellett nagy hangsúlyt fektettek a sűrű forgalomban történő előrehaladásra, a kanyarívekben és kanyarkombinációkban történő manőverezésekre, hisz rengeteg baleset adódhat egy rosszul kivitelezett irányváltásból.

Start/Stop gyakorlat a Dinamikai PlatformonHUMDA Moto Safety résztvevői Gyakorlatok az AVL ZalaZONE Dombjain

Az elméleti előadásokon a közúti elsősegélynyújtásról, az ittas vezetés hatásairól és a motorkerékpáros balesetek tapasztalatairól is szó esett, mely rendkívül lényeges és tanulságos tapasztalatot, információt nyújthat még a tapasztaltabb motorosoknak is. Fontos, hogy mindig kellőképpen gyorsan és hatékonyan reagáljuk a váratlan, akár életveszélyes helyzetekben is – a saját és az utakon közlekedők érdekében is.

A HUMDA folyamatosan, számos külön helyszínen szervez Moto Safety programsorozatot, melyen – előzetes regisztrációt követően - ingyenes a részvétel. Erről bővebb információt a https://humdamotosafety.hu/ weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

Tegyük tudatosan biztonságosabbá a közlekedés élményét!Vezess óvatosan!